A Google partnerségre lépett a Bakkt Bitcoin és Kriptográfiai piactérrel

bitcoin


A Bakkt a Google-lal együttműködve bemutatja a digitális eszközöket fogyasztók millióinak

Pár napja jelentette be a Bakkt, Bitcoin és a kriptográfiai piac, valamint letétkezelő, hogy partnerséget köt a Google-lal, hogy kiterjessze „a digitális eszközök elérhetőségét és használhatóságát a gyorsan változó fogyasztói igények kielégítése érdekében” - olvasható a bitcoinmagazine.com oldalán.

A Bakkt egy megbízható digitális eszközpiac, amely lehetővé teszi az intézményeknek és a fogyasztóknak a digitális eszközök vásárlását, eladását, tárolását és elköltését. 

A Bakkt kiskereskedelmi platformja, amely a nemrégiben megjelent Bakkt alkalmazáson keresztül érhető el, felerősíti a fogyasztói kiadásokat és erősíti a hűségprogramokat, hozzáadott értéket teremtve a Bakkt fizetési és digitális eszközök ökoszisztémájának minden kulcsfontosságú érdekeltje számára. 

Az Intercontinental Exchange, Inc. által 2018-ban elindított Bakkt székhelye Alpharetta.

A Bakkt felhasználók mostantól hozzáadhatják virtuális Visa betéti kártyájukat  (“Bakkt Card”)   a Google Pay szolgáltatáshoz, azért, hogy árukat és szolgáltatásokat vásárolhassanak az üzletben és online, bárhol is fogadják el a Google Pay szolgáltatást. 

A Bitcoin fizetéseket fiatra konvertálják, annak érdekében, hogy ezeket a vásárlásokat végre tudják hajtani.

bakkt app


„Ez a partnerség a Bakkt erős pozícióját bizonyítja a digitális eszközök piacán, hogy felhatalmazza a fogyasztókat arra, hogy valós időben, biztonságosan és megbízhatóan élvezhessék digitális eszközeiket”- kommentálta Gavin Michael, a Bakkt vezérigazgatója.

Ezenkívül a Bakkt a Google Cloud-ot választotta előnyben részesített felhőszolgáltatónak, és a Google Cloud által működtetett megoldásait az Egyesült Államok vezető kiskereskedői és kereskedői számára értékesíti.

A Bakkt azt is tervezi, hogy platformján új elemzéseket, valamint mesterséges intelligenciát (AI), gépi tanulást (Machine Learning) és földrajzi helymeghatározási funkciókat épít ki, hogy mély, helytudatos üzleti információkat nyerjen a Google Cloud iparágvezető eszközeinek felhasználásával. 

Ezek a statisztikák kibővített hűségváltási lehetőségeket kínálnak a Bakkt ügyfeleinek, miközben a Bakkt partnereknek értékes fogyasztói magatartási mintákat biztosítanak a Google Cloud infrastruktúrájának köszönhetően.

A Bakkt alkalmazás letöltéséhez keresd fel a Google Play, vagy az Apple App Store-t.

Olvastad más az előző cikkemet? Ha nem akkor látogass el ide: A Google átalakítja a kriptovaluták és kripto pénztárcák hirdetési irányelveit.View Zsolt Pasztor's profile on LinkedIn

Comments

  1. I agree so much. we should all be reinforcing positive feedback within the comment sections. So many good points to take into consideration.
    When people have good things to say about my web site best luxury online shopping websites it really makes positive impact.

    ReplyDelete

Post a Comment