6 hasznos tipp a sikeres ' mobile app ' marketinghez


Ezt meg kell értened...Muszáj !

Építettél egy nagyszerű applikációt...Kiváló !

Ezzel te tisztában vagy és a barátaid is...De a nagyérdemű közönség is szerzett tudomást erről ?

1.2 millió apps van jelenleg az App Store-ban és 1.4 millió applikációt hosztol a Google Play önmagában. A legnagyobb kérdés az, hogy hogyan fedezi fel a célközönség a mobil applikációnkat ebben a végeláthatatlan rengetegben - erre adhat választ a Mobile App Marketing.

Ez a 6 egyszerűen kivitelezhető lépés segítheti a mobile app marketing stratégiád optimalizálását és nagyobb láthatóságot biztosít a letöltendő app-od számára:

  • Kezd az optimalizálást az applikációd nevével: a név tartalmazza az app-odra jellemző fő tulajdonságok kulcsszavát.

  • Professzionális leírás: egy termékleírás a legfontosabb kulcsszavakkal felkeltheti az érdeklődést a vásárlók számára.

  • Megfelelő kategória kiválasztása: ha nem a megfelelő kategóriába soroljuk az applikációnkat, könnyen megeshet, hogy a felhasználók nem találnak rá termékünkre az app webáruházban.

  • Egy releváns fotó aranyat érhet: válaszd ki a legszebb ' screenshot '-ot az app-ról és add hozzá egy rövid bemutató videóval a termékedről.

  • Már létező felhasználók véleménye: írhatsz te bármit és áradozhatsz felmagasztalva az applikációdról, néhány felhasználói vélemény nagyban megnövelheti a letöltések számát.

  • Fontos az app mérete: a mobil applikációk méretét tartsuk a minimumon, mivel egy iOS app esetében nem bővíthető a memória - ellentétben az Android és más platformokkal.


További infó: Search Engine Journal

View Zsolt Pasztor's profile on LinkedIn

Comments